Tasīte kafijas no rīta, nākamā – pusdienas pārtraukumā, beidzamā – darbdienas noslēgumā. Karstā laikā īpaši piemēroti auksti kafijas dzērieni un pat deserti.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Uzvāra kafiju, kamēr karsta, izkausē šokolādi.
Atdzesē, pievieno pusi saldējuma, sīrupu vai liķieri un ledu.
Masu sablendē.
Pasniedz, rotājot ar saldējumu, rīvētu šokolādi un piparmētru lapiņām.
Var pievienot sasmalcinātu ledu.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Sablendē banānu kopā ar jogurtu. Pielej kafiju un vēlreiz samaisa. Noslēgumā maisījumam pievieno kakalo un kanēli.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pārlej kafijai aukstu ūdeni un uzvāra, noņem no uguns.
Kafijas dzirnaviņās samaļ cukuru un lavandu.
Maisījumu ieber kafijā, samaisa. Pielej saldo krējumu, sakarsē, bet nevāra.
Tad masu ar mikseri sakuļ viendabīgās, gaisīgās putās, noslēgumā pievieno sasmalcinātu ledu. Var rotāt ar lavandas zariņu.
Izmēģini arī šīs kafijas receptes!