Gardi gan! Pavisam vienkārša humosa recepte

© Publicitātes foto

Pagatavo veselīgu un gardu uzkodu piknika galdam. Šefpavārs Mārtiņš Sirmais dalās ar savu humosa pagatavošanas recepti!

Humosa un granātābolu kraukšķi

4 porciju pagatavošanai nepieciešams:

  • 150 g rudzu sausmaizīšu ar ķiplokiem;
  • 2 iepakojami humosa;
  • 1/4 citrona sulas;
  • mazliet citrona mizas;
  • 15 svaigas granātābola sēklas.

Pagatavošana:

Sajauc humosu ar citrona sulu un uz smalkās rīves pierīvē nedaudz citrona mizas.

Masu pildi konditorejas maisā un atdzesē.

Sapildi masu kraukšķos un pasniedz ar granātāboliem

Virtuvē

Svaigas zemenes ir vasaras zelta mirklis – saldas, sulīgas, tomēr īslaicīgas. Tikai dažas stundas ledusskapī un jau parādās pirmās bojāšanās pazīmes. Bet ir risinājums! Ar dažiem vienkāršiem trikiem tu vari paildzināt šo ogu dzīvi pat par vairākām dienām, raksta “TheKitchn.com”.

Svarīgākais