Gardi gan! Pavisam vienkārša humosa recepte

© Publicitātes foto

Pagatavo veselīgu un gardu uzkodu piknika galdam. Šefpavārs Mārtiņš Sirmais dalās ar savu humosa pagatavošanas recepti!

Humosa un granātābolu kraukšķi

4 porciju pagatavošanai nepieciešams:

  • 150 g rudzu sausmaizīšu ar ķiplokiem;
  • 2 iepakojami humosa;
  • 1/4 citrona sulas;
  • mazliet citrona mizas;
  • 15 svaigas granātābola sēklas.

Pagatavošana:

Sajauc humosu ar citrona sulu un uz smalkās rīves pierīvē nedaudz citrona mizas.

Masu pildi konditorejas maisā un atdzesē.

Sapildi masu kraukšķos un pasniedz ar granātāboliem

Virtuvē

Populārā Londonas restorāna “Fallow” galvenais šefpavārs Džeks Krofts dalījās ar vienkāršu, taču ļoti gardu recepti divu sastāvdaļu mērcei, kas uzlabos jebkuru ēdienu. Izdevumam “Express” viņš skaidroja, cik viegli ir izveidot "ideālu zīdainu sviesta mērci", izmantojot tikai ūdeni un sviestu.