Šefpavārs iesaka: veselīga un garda piknika uzkoda

© Publicitātes foto

Iedvesmojies no šefpavāra Mārtiņa Sirmā un savam piknika galdam pagatavo gardas un veselīgas mini tortiljas.

Mini tortilja ar ābolu sulā sautētām sēnēm, melnajām pupiņām un dārzeņu

4 porciju pagatavošanai nepieciešams:

  • 250 g dažādu sēņu;
  • 100 g melno pupiņu;
  • 100 ml ābolu sulas;
  • ¼ kāposta;
  • 200 g Korejas burkānu salātu;
  • 1 zaļais ābols;
  • 2 ēd. k. majonēzes;
  • 4 mini tortiljas;
  • 20 g grauzdētu ciedru riekstu;
  • buntīte svaiga koriandra.

Pagatavošana:

Sēnes apcep brūnas, tad pievieno ābolu sulu un sautē 5 minūtes.

Pievieno pupiņas un visu samaisi.

Atsevišķi bļodā smalki sagriez kāpostu un ābolu, pievieno Korejas burkānus, majonēzi un kārtīgi samaisi.

Tortiljas apdedzini ar virtuves degli no vienas puses.

Apgriez otrādi un kārto virsū sēnes un kāpostu salātus.

Pievieno riekstus un svaigu koriandru.

Svarīgākais