Pavisam vienkārši! Gardā melleņu kokteiļa recepte

© Cookbook

Melleņu vietā var izmantot citas ogas vai augļus, piena vietā - saldējumu, bet cukura vietā - medu.

Sastāvdaļas:

  • Piens: 200 g
  • Melleņu biezenis: 100 g
  • Cukurs: 15 g

Pagatavošana:

Blenderī ieliek mellenes (vēlams atdzesētas), pārber ar cukuru un ielej aukstu pienu.

pexels.com

Avots

Virtuvē

Saulgrieži ir gada īsākā nakts un viena no īpašākajām reizēm, kad daba ir savā pilnbriedā. Kamēr ugunskuri sprakšķ un dziesmas skan vēl ilgi pēc saulrieta, galdā tiek celti nevis grezni ēdieni, bet vienkāršas, sezonālas lietas, kas garšo pēc vasaras. Šajā rakstā piedāvājam idejas, kā klāt saulgriežu galdu tā, lai tas būtu gan gards, gan ar raksturu – sirsnīgs, dabisks un viegli pagatavojams, kopā ar “TheSpruceEats.com”.

Svarīgākais