Pavisam vienkārši! Gardā melleņu kokteiļa recepte

© Cookbook

Melleņu vietā var izmantot citas ogas vai augļus, piena vietā - saldējumu, bet cukura vietā - medu.

Sastāvdaļas:

  • Piens: 200 g
  • Melleņu biezenis: 100 g
  • Cukurs: 15 g

Pagatavošana:

Blenderī ieliek mellenes (vēlams atdzesētas), pārber ar cukuru un ielej aukstu pienu.

pexels.com

Avots

Virtuvē

Daudzi no mums sāk savu dienu ar ierasto kafijas tasi, tomēr pagatavošanas metode un arī kafijas pupiņu izvēle var būtiski ietekmēt kafijas garšu, dažkārt dodot nepatīkamu rūgtu pēcgaršu. Izdevums “Express” raksta, ka ir kāds vienkāršs veids, kā uzlabot kafijas garšu – un tam nav nepieciešams pievienot cukuru vai pienu.

Svarīgākais