Neparasti! Sātīgo popkorna salātu recepte

© Ekrānuzņēmums

Pavārs Brūss Brauns piedāvā neparastu salātu recepti, kurā viena no galvenajām sastāvdaļām ir popkorns.

Vajadzēs:

  • 6 - 8 krūzes popkorna bez garšvielām, atdzesēts;
  • 1 glāze sagriezta selerija;
  • 1 glāze sagrieztu burkānu;
  • 200 grami ūdens kastaņu (pēc izvēles);
  • 1 glāze sagriezta sarkanā sīpola;
  • 1 glāze pākšu pupiņas, sagrieztas;
  • 1 glāze drupināta bekona;
  • 1,5 glāzes sasmalcināta Čedaras siera;
  • 1 glāze majonēzes;
  • 1/3 glāzes skābā krējuma;
  • 1 ēdamkarote cukura;
  • 1 ēdamkarote brūno sinepju;
  • 3 ēdamkarotes ābola etiķa.

Process:

Bļodā ievieto seleriju, burkānus, kastaņus, sīpolus, zirņus, bekonu un Čedaras sieru. Visu samaisa.

Ekrānuzņēmums

Atsevišķā traukā ievieto majonēzi, skābo krējumu, cukuru un sinepes. Lēnām masā iemaisa etiķi.

Ekrānuzņēmums

Dārzeņus bļodā pārlēj ar otrā traukā sagatavoto mērci un samaisa.

Ekrānuzņēmums

Kad salāti gatavi pasniegšanai, tiem pievieno popkornu. Visu samaisa. Pa virsu kaisa atlikušo Čedaras sieru.

Ekrānuzņēmums

Pēc popkorna pievienošanas salāti jāpasniedz nekavējoties.

Ekrānuzņēmums

Avots

Virtuvē

Produktu sasaldēšana vēlākam laikam ir izcila ideja, lai nevajadzētu mest laukā pārtiku. Bieži vien cilvēki nezina, kādus produktus var sasaldēt un vai nu tos izmet, vai cenšas ātri notiesāt. Vai zinājāt, ka teju gandrīz visus produktus drīkst likts saldētavā? Sākot no avokado un beidzot ar tortiljām. Noskaidrojiet, kurus produktus ir droši sasaldēt, lai vēlāk tos izlietotu!

Svarīgākais