Veselīgais un gardais brokastu ēdiens - nakts auzas

© Publicitātes foto

2.lapa

Nakts auzas ar riekstiem un ogām

Publicitātes foto

Putras pagatavošanai nepieciešams:

  • ½ glāze ml verdošs ūdens,
  • ½ glāze sojas piens piens,
  • 1 glāze BIO pilngraudu auzu pārslas,
  • 1 banāns, samīcīts,
  • 2 tējkarotes čia sēkliņu,
  • 1 tējkarote kakao.

Piedevām:

  • Smalcināti pekanrieksti,
  • Ogas,
  • Kļavu sīrups vai medus.

Pagatavošana:

  1. Bļodiņā ieber pārslas, pievieno samīcītu banānu, čia sēklas, kakao, sojas pienu un visu rūpīgi samaisi.
  2. Pievieno verdošu ūdeni un vēlreiz samaisi visu viendabīgā masā.
  3. Kārto visu neliela izmēra burciņās, pārklāj ar pārtikas plēvi vai īpaši piemērotu vāciņu.
  4. Ievieto ledusskapī. Pietiks ar 2 stundām, tomēr ideālam rezultātam atstāj uz visu nakti
  5. No rīta papildini burciņas saturu ar svaigām ogām, smalcinātiem pekanriekstiem un kļavu sīrupu vai medu

Virtuvē

Lai pagatavotu garšīgu kartupeļu biezeni, nepietiek tikai kartupeļus iemest ūdens katlā un uzvārīt. “Express.co.uk” pavāri apgalvo, ka tikai viena vienkārša trika ievērošana pirms dārzeņu pagatavošanas palīdzēs uzlabot ēdiena tekstūru, lai iegūtu īpaši gaisīgu un maigu kartupeļu biezeni.