Piparkūkas pārvērt tortē!
Sastāvdaļas (8 porcijas)
Biskvītam
Krēmam
-
Saldais krējums
250ml
-
Maskarpones siers
500g
-
Pūdercukurs
100g
-
Laims
1gab.
Pagatavošana
- Puto olas ar elektrisko mikseri, lēnām pievienojot cukuru.
- Kad olas saputojušās biezā krēmā, pievieno caur sietu izsijātus miltus, sajauktus kopā ar kakao, sāli un piparkūku garšvielām.
- Miltus iecilā, bet neputo.
- Lej kūkas formā un cep iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī 180 grādos 40-50 minūtes.
- Atdzesē un pārgriez uz pusēm.
- Sagatavo krēmu.
- Saputo saldo krējumu ar pūdercukuru.
- Pievieno sieru, laima sulu un miziņu un saputo biezā krēmā.
- Krēmu klāj starp abām biskvīta kārtām un virsū.
- Liec uz vismaz 1 stundu ledusskapī, lai savilktos garšas.
- Dekorē pēc patikas.
Avots