8 ēdienu gatavošanas ieradumi, kurus uztura speciālisti iesaka pārtraukt

© pexels.com

6.lapa

pexels.com

6. Sāls pievienošana ēdienam pirms tā pagaršošanas

Uztura speciālists Kriss Solids uzsver, ka vēlētos, lai cilvēki vispirms pagaršotu ēdienu, pirms tam pievieno sāli. "Sāls piešķir garšu, taču daudziem ēdieniem tas papildus nav vajadzīgs," norāda speciālists. Viņš iesaka sekot šefpavāru moto - nogaršot pirms sāls pievienošanas.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Virtuvē

Kad mājās aizķērušies pārgatavojušies banāni un nav vēlēšanās cept kaut ko sarežģītu, šis deserts ir ideāls glābiņš. Vajadzīgas tikai četras dabīgas sastāvdaļas, nav jālieto cepeškrāsns, un rezultāts – maigs, salds, veselīgāks nekā klasisks kēkss. Ar recepti dalās “All recepes”.

Svarīgākais