Melleņu džems tikai no 3 sastāvdaļām

© pixabay

Lai pagatavotu gardu džemu, patiesībā nevajag būt speciālistam. Turklāt pietiks tikai ar trim sastāvdaļām.

Sastāvdaļas

  • ogas;
  • cukurs;
  • kanēlis.

Pagatavošana

Pavāri ogas uz intensīvas uguns, tad pieliec cukuru, kanēli, tad uguni nogriez mazāku, lai temperatūra būtu maksimāli vienmērīga.

Kad masa kļuvusi bieza, džems ir gatavs.

Lej masu burkā, uzber pa virsu cukura vāciņu.

Ar laiku tas sacietēs vēl vairāk.

pexels.com

Avots: Rimi Gardēži

Virtuvē

Daudzi no mums sāk savu dienu ar ierasto kafijas tasi, tomēr pagatavošanas metode un arī kafijas pupiņu izvēle var būtiski ietekmēt kafijas garšu, dažkārt dodot nepatīkamu rūgtu pēcgaršu. Izdevums “Express” raksta, ka ir kāds vienkāršs veids, kā uzlabot kafijas garšu – un tam nav nepieciešams pievienot cukuru vai pienu.

Svarīgākais