Melleņu džems tikai no 3 sastāvdaļām

© pixabay

Lai pagatavotu gardu džemu, patiesībā nevajag būt speciālistam. Turklāt pietiks tikai ar trim sastāvdaļām.

Sastāvdaļas

  • ogas;
  • cukurs;
  • kanēlis.

Pagatavošana

Pavāri ogas uz intensīvas uguns, tad pieliec cukuru, kanēli, tad uguni nogriez mazāku, lai temperatūra būtu maksimāli vienmērīga.

Kad masa kļuvusi bieza, džems ir gatavs.

Lej masu burkā, uzber pa virsu cukura vāciņu.

Ar laiku tas sacietēs vēl vairāk.

pexels.com

Avots: Rimi Gardēži

Virtuvē

Saulgrieži ir gada īsākā nakts un viena no īpašākajām reizēm, kad daba ir savā pilnbriedā. Kamēr ugunskuri sprakšķ un dziesmas skan vēl ilgi pēc saulrieta, galdā tiek celti nevis grezni ēdieni, bet vienkāršas, sezonālas lietas, kas garšo pēc vasaras. Šajā rakstā piedāvājam idejas, kā klāt saulgriežu galdu tā, lai tas būtu gan gards, gan ar raksturu – sirsnīgs, dabisks un viegli pagatavojams, kopā ar “TheSpruceEats.com”.

Svarīgākais