Meganas Mārklas iecienītākā vistas pagatavošanas recepte

© PA Wire/PA Images/Scanpix/Leta

Žurnāls "Hello" atklājis Meganas Mārklas iecienītu vistas pagatavošanas recepti, kuru viegli realizēt mājās.

Sastāvdaļas:

  • 2 ēdamkarotes augu eļļas
  • 1,3 kg vistas gaļas gabaliņu
  • 1 liels sīpols (sagriezts)
  • 2 ēdamkarotes saspiesta ķiploka
  • 1/3 glāzes etiķa
  • 2/3 glāzes sojas mērces
  • 1 ēdamkarote ķiploku pulvera
  • 1 ēdamkarote melno piparu
  • 1 lauru lapa
  • citrons (pēc izvēles)

Pagatavošana:

Vispirms uzsilda liela izmēra pannu ar eļļu. Karstajā pannā ievieto sagrieztos vistas gabaliņus un cep eļļā līdz tie ir zeltaini brūni.

Izņem vistu no pannas un eļļai pievieno sīpolus un ķiplokus. Tos gatavo līdz sīpoli kļūst brūni.

Tad pannā pievieno pārējās sastāvdaļas. Vistu ieliek atpakaļ pannā un vāra.

Tad samazina uguni un pannai uzliek vāku. Šādi vistu sautē vēl 40 minūtes līdz tā kļūst mīksta.

PA Wire/PA Images/Scanpix/Leta

Avots

Virtuvē

Produktu sasaldēšana vēlākam laikam ir izcila ideja, lai nevajadzētu mest laukā pārtiku. Bieži vien cilvēki nezina, kādus produktus var sasaldēt un vai nu tos izmet, vai cenšas ātri notiesāt. Vai zinājāt, ka teju gandrīz visus produktus drīkst likts saldētavā? Sākot no avokado un beidzot ar tortiljām. Noskaidrojiet, kurus produktus ir droši sasaldēt, lai vēlāk tos izlietotu!

Svarīgākais