Meganas Mārklas iecienītākā vistas pagatavošanas recepte

© PA Wire/PA Images/Scanpix/Leta

Žurnāls "Hello" atklājis Meganas Mārklas iecienītu vistas pagatavošanas recepti, kuru viegli realizēt mājās.

Sastāvdaļas:

  • 2 ēdamkarotes augu eļļas
  • 1,3 kg vistas gaļas gabaliņu
  • 1 liels sīpols (sagriezts)
  • 2 ēdamkarotes saspiesta ķiploka
  • 1/3 glāzes etiķa
  • 2/3 glāzes sojas mērces
  • 1 ēdamkarote ķiploku pulvera
  • 1 ēdamkarote melno piparu
  • 1 lauru lapa
  • citrons (pēc izvēles)

Pagatavošana:

Vispirms uzsilda liela izmēra pannu ar eļļu. Karstajā pannā ievieto sagrieztos vistas gabaliņus un cep eļļā līdz tie ir zeltaini brūni.

Izņem vistu no pannas un eļļai pievieno sīpolus un ķiplokus. Tos gatavo līdz sīpoli kļūst brūni.

Tad pannā pievieno pārējās sastāvdaļas. Vistu ieliek atpakaļ pannā un vāra.

Tad samazina uguni un pannai uzliek vāku. Šādi vistu sautē vēl 40 minūtes līdz tā kļūst mīksta.

PA Wire/PA Images/Scanpix/Leta

Avots

Virtuvē

Virtuves dvieļi ir vieni no visbiežāk lietotajiem palīgiem mājās – ar tiem noslaukām rokas, tīrām virsmas, dažreiz pat izmantojam kā improvizētu karstumizturīgu paliktni. Taču tieši šī daudzveidīgā izmantošana nozīmē, ka dvieļi ātri zaudē svaigumu, sāk slikti ost un reizēm kļūst par baktēriju perēkli. Par laimi, ir daži vienkārši triki, kas palīdzēs tiem kalpot ilgāk un saglabāt tīrību, iesaka “Good Housekeeping”.

Svarīgākais