Papildinām krājumus: kā pagatavot mājas mārrutkus

© Rūta Kalmuka/F64 Photo Agency

"Rimi Gardēži" piedāvā recepti, kā pašam pagatvot mārrutkus. Tas ir pavisam vienkārši!

Sastāvdaļas

  • Mārrutku saknes - 5 gab.
  • Ingvers - 1 īkšķis
  • Cukurs - 1 ēdamkarote
  • Sāls - šķipsna
  • Baltvīna etiķis - 2 ēdamkarotes

Pagatavošana

  1. Sarīvē mārrutku saknes.
  2. Bļodā samaisi cukuru, sāli, baltvīna etiķi, tad visā iejauc sarīvētos mārrutkus un ingveru. GATAVS!
  3. Liec burkās, glabā ledusskapja durvīs.

Virtuvē

Vai arī jūs lielveikala plauktos noskatāties uz košajām, dzeltenajām kukurūzas vālītēm, tomēr neieliekat tās savā groziņā, jo baidāties, ka nepratīsiet tās pareizi pagatavot? Par to, kā pavisam vienkārši uzvārīt mutē kūstošu kukurūzu, dalās “The Takeout” - jums vajadzēs tikai divas sastāvdaļas.