Šī kūka brīnišķīgi papildinās ne tikai svētku galdu vasarā, bet būs arī lielisks biedrs nesteidzīgai tējas tases baudīšanai uz lieveņa kādā no vasaras vakariem.
Vispirms ņem bļodu un tajā iesit trīs olas. Tad olām pievieno cukuru.
Tad ņem mikseri un sakul olas ar cukuru krēmīgā masā.
Masai pievieno eļļu un pienu. Visu sakul ar mikseri.
Tad atsevišķā bļodā ieber miltus un cepamo pulveri. Visu samaisi.
Pievieno miltus un cepamo pulveri olas masai. Pievieno nelielos daudzumos, pēc katras pievienošanas kārtīgi izmaisot.
Tad ņem cepamo formu un iezied to ar sviestu. Šādam sastāvdaļu daudzumam derēs forma ar 22 centimetru diametru. Ielej formā masu.
Kad masa ielieta cepamajā formā, tai pa virsu izkārto biezpienu.
Visbeidzot pa virsu biezpienam izliec ogas.
Visu liec krāsnī cepties 180 grādos aptuveni 40 - 45 minūtes.
Tad izņem no cepeškrāsns un ļauj nedaudz atdzist.
Dekorē ar svaigām ogām un pūdercukuru.