Recepte: saldo ķiršu kokteilis

© Publicitātes foto

Sulīgas vasaras ogas jāsteidz baudīt ne vien desertos un kūkās, bet arī lieliskos kokteiļos.

Sastāvdaļas (2 glāzēm):

  • 100 ml Torres 5 brendija
  • 150 g saldo ķiršu
  • 150-200 ml gāzētas citrusaugļu limonādes
  • 2 ēdamk. laima sulas
  • Ledus

Pagatavošana:

Izņemiet ķiršu kauliņus. Visas sastāvdaļas, izņemot ledu, sablendējiet viendabīgā masā. Piepildiet glāzes ar ledus gabaliņiem, kam pārlejiet sablendēto maisījumu. Ja vēlaties, lai kokteilis ir bez augļu gabaliņiem, to pēc blendēšanas var izkāst caur sietu. Baudiet aukstu!

Publicitātes foto

Receptes autore Jevgēnija Jansone, foto autore Viktorija Kožemjakina.

Virtuvē

Populārā Londonas restorāna “Fallow” galvenais šefpavārs Džeks Krofts dalījās ar vienkāršu, taču ļoti gardu recepti divu sastāvdaļu mērcei, kas uzlabos jebkuru ēdienu. Izdevumam “Express” viņš skaidroja, cik viegli ir izveidot "ideālu zīdainu sviesta mērci", izmantojot tikai ūdeni un sviestu.

Svarīgākais