Gardās rabarberu - mandeļu kūkas recepte

© Ekrānuzņēmums no Youtube/ Rimi Gardēži

Vasarā ir tik brīnišķīgi iebrist dārzā un nogriezt sulīgākos rabarberu kātus, lai no tiem pagatavotu gardu rabarberu-mandeļu kūku. Izmēģini šo gardo recepti!

Sastāvdaļas:

  • Sviests 225 g
  • Cukurs 150 g
  • Rabarbers 450 g
  • Milti 160 g
  • Mandeļu skaidiņas 105 g
  • Cepamais pulveris 1 TK
  • Sāls 3/4 TK
  • Vaniļas pāksts sēklas 12 gab.
  • Olas 2 gab.
  • Grieķu jogurts 70 g
  • Cukurs formas un kūkas apbēršanai
  • Rabarbers dekorēšanai

Pagatavošana:

Avots

Virtuvē

Vistas fileju medus un ķiploka mērcē būs neticami vienkārši un ātri pagatavot. Būs nepieciešamas vien 15 minūtes un astoņas sastāvdaļas!

Svarīgākais