Gardās rabarberu - mandeļu kūkas recepte

© Ekrānuzņēmums no Youtube/ Rimi Gardēži

Vasarā ir tik brīnišķīgi iebrist dārzā un nogriezt sulīgākos rabarberu kātus, lai no tiem pagatavotu gardu rabarberu-mandeļu kūku. Izmēģini šo gardo recepti!

Sastāvdaļas:

  • Sviests 225 g
  • Cukurs 150 g
  • Rabarbers 450 g
  • Milti 160 g
  • Mandeļu skaidiņas 105 g
  • Cepamais pulveris 1 TK
  • Sāls 3/4 TK
  • Vaniļas pāksts sēklas 12 gab.
  • Olas 2 gab.
  • Grieķu jogurts 70 g
  • Cukurs formas un kūkas apbēršanai
  • Rabarbers dekorēšanai

Pagatavošana:

Avots

Virtuvē

Populārā Londonas restorāna “Fallow” galvenais šefpavārs Džeks Krofts dalījās ar vienkāršu, taču ļoti gardu recepti divu sastāvdaļu mērcei, kas uzlabos jebkuru ēdienu. Izdevumam “Express” viņš skaidroja, cik viegli ir izveidot "ideālu zīdainu sviesta mērci", izmantojot tikai ūdeni un sviestu.

Svarīgākais