Gardās rabarberu - mandeļu kūkas recepte

© Ekrānuzņēmums no Youtube/ Rimi Gardēži

Vasarā ir tik brīnišķīgi iebrist dārzā un nogriezt sulīgākos rabarberu kātus, lai no tiem pagatavotu gardu rabarberu-mandeļu kūku. Izmēģini šo gardo recepti!

Sastāvdaļas:

  • Sviests 225 g
  • Cukurs 150 g
  • Rabarbers 450 g
  • Milti 160 g
  • Mandeļu skaidiņas 105 g
  • Cepamais pulveris 1 TK
  • Sāls 3/4 TK
  • Vaniļas pāksts sēklas 12 gab.
  • Olas 2 gab.
  • Grieķu jogurts 70 g
  • Cukurs formas un kūkas apbēršanai
  • Rabarbers dekorēšanai

Pagatavošana:

Avots

Virtuvē

Saulgrieži ir gada īsākā nakts un viena no īpašākajām reizēm, kad daba ir savā pilnbriedā. Kamēr ugunskuri sprakšķ un dziesmas skan vēl ilgi pēc saulrieta, galdā tiek celti nevis grezni ēdieni, bet vienkāršas, sezonālas lietas, kas garšo pēc vasaras. Šajā rakstā piedāvājam idejas, kā klāt saulgriežu galdu tā, lai tas būtu gan gards, gan ar raksturu – sirsnīgs, dabisks un viegli pagatavojams, kopā ar “TheSpruceEats.com”.

Svarīgākais