Vasaras našķis - banāna un zemeņu kārtainais jogurta saldējums

© Ekrānuzņēmums no Youtube/ Mind Over Much

Šis būs lielisks vasaras našķis kā bērniem, tā pieaugušajiem.

Šādu saldējumu veido kārtās, tāpēc vispirms sagatavo saldējuma formiņas (nopērkamas veikalos) un blenderi.

Pirmajai kārtai vajadzēs:

  • 3 banānus,
  • tējkaroti vaniļas ekstrakta;
  • stēvija vai kāds cits saldinātājs;
  • krūze bezpiedevu jogurta.

Ekrānuzņēmums no Youtube/ Mind Over Much

Visas sastāvdaļas ievieto blenderī un sablenderē līdz izveidojas viendabīga masa.

Ekrānuzņēmums no Youtube/ Mind Over Much

Otrajai kārtai vajadzēs:

  • 1 krūze zemeņu;
  • stēvija vai kāds cits saldinātājs (pēc izvēles, jo zemenes jau pašas par sevi ir saldas).

Ekrānuzņēmums no Youtube/ Mind Over Much

Arī zemenes sablenderē līdz tās pārvēršas viendabīgā masā.

Ekrānuzņēmums no Youtube/ Mind Over Much

Process:

Tad ņem talkā saldējuma formiņas - katrā iedaļā sākumā ielej aptveni 1/3 sablenderētās zemenes.

Ekrānuzņēmums no Youtube/ Mind Over Much

Tad tās pārlej ar banānu un jogurta masu.

Ekrānuzņēmums no Youtube/ Mind Over Much

Pēdējo kārtu arī veido no zemenēm.

Ekrānuzņēmums no Youtube/ Mind Over Much

Ja saldējuma formai jau nav vāciņu ar kociņiem, pārklāj to ar pārtikas plēvi un caur to izdur kociņus.

Ekrānuzņēmums no Youtube/ Mind Over Much

Tad visu liec saldētavā uz dažām stundām līdz masa ir pilnībā sacietējusi. Vislabāk tos tur atstāt uz visu nakti.

Ekrānuzņēmums no Youtube/ Mind Over Much

Tad atliek vien izņemt saldējumu no formas un baudīt tā burvīgo garšu.

Ekrānuzņēmums no Youtube/ Mind Over Much

Avots

Virtuvē

Produktu sasaldēšana vēlākam laikam ir izcila ideja, lai nevajadzētu mest laukā pārtiku. Bieži vien cilvēki nezina, kādus produktus var sasaldēt un vai nu tos izmet, vai cenšas ātri notiesāt. Vai zinājāt, ka teju gandrīz visus produktus drīkst likts saldētavā? Sākot no avokado un beidzot ar tortiljām. Noskaidrojiet, kurus produktus ir droši sasaldēt, lai vēlāk tos izlietotu!

Svarīgākais