RECEPTE: gardums kārumniekiem - karameļu kūciņa

© Ekrānuzņēmums no Youtube/ Rimi Gardēži

Karameļu kūciņa, iespējams, ir virtuves vēl neatklātā desertu karaliene. Tā saldais karameļu pildījums pārsteigs ikvienu kārumnieku. Iepriecini sevi piektdienā ar šo gardumu.

Vajadzēs:

Pildījumam

  • Vārīts iebiezināts piens 80 g
  • Sviests 1 ĒK

Mīklai

  • Milti 85 g
  • Sāls 1 TK
  • Cepamais pulveris 1/4 TK
  • Sviests 6 ĒK
  • Cukurs 70 g
  • Vārīts iebiezināts piens 80 g
  • Olas (istabas temperatūrā) 2 gab.
  • Vaniļas cukurs 1/2 TK

Pagatavošana:

Avots

Virtuvē

Rabarbers un panna cotta varētu šķist neparasta kombinācija, bet tie ir kā radīti viens otram. Maigā, krēmīgā panna cotta bāze ideāli kontrastē ar rabarberu skābenumu, radot desertu, kas ir gan izsmalcināts, gan atsvaidzinošs. Un, jā - to pagatavot ir vieglāk, nekā izklausās! Ar recepti dalās “The Guardian”.

Svarīgākais