8 kļūdas, ko pieļaujam ēdienu gatavošanā, tos sabojājot

© pexels.com

Izrādās, ka daudzi knifi, ko esam pieraduši izmantot virtuvē, patiesībā tikai sabojā maltīti. Piemēram, eļļas pievienošana, kad vāri makaronus vai gaļas cepšana uz neuzsildītas pannas. Uzzini, kādi vēl ieradumi jāatmet, lai, gatavojot ēdienus, rezultāts būtu izcils.

pexels.com

1. Eļļas pievienošana vārītiem makaroniem

Daudzi pievieno eļļu, kad vāra makaronus, lai novērstu tās salipšanu. Taču ar eļļas pievienošanu jābūt uzmanīgiem, ja plāno ēst makaronus ar mērci, jo tā neļaus mērcei pielipt pie makaroniem.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Virtuvē

Lai pagatavotu garšīgu kartupeļu biezeni, nepietiek tikai kartupeļus iemest ūdens katlā un uzvārīt. “Express.co.uk” pavāri apgalvo, ka tikai viena vienkārša trika ievērošana pirms dārzeņu pagatavošanas palīdzēs uzlabot ēdiena tekstūru, lai iegūtu īpaši gaisīgu un maigu kartupeļu biezeni.

Svarīgākais