Kā 5 minūšu laikā mājās pagatavot īstu saldējumu

© Ekrānuzņēmums no Youtube/Jerry James Stone

Laiks beidzot mūs sācis lutināt un vasara ir teju jau ar roku aizsniedzama. Tas ir īstais laiks, lai sevi iepriecinātu ar paša gatavotu saldējumu. Un tam nepieciešamas tikai 5 minūtes.

Vajadzēs:

  • 1/2 glāze piena (vislabāk 3%);
  • 1/2 glāze krējuma;
  • 1/4 glāzes cukura;
  • 1/2 tējkarote vaniļas ekstrakta;
  • 1 glāze ledus;
  • divus dažāda izmēra maisus ar aizdari.

Pagatavošana:

Sajauc kopā pienu, krējumu, cukuru un vaniļas ekstraktu.

Ekrānuzņēmums no Youtube/Jerry James Stone

Visu kārtīgi samaisi līdz cukurs ir pilnībā izkusis.

Ekrānuzņēmums no Youtube/Jerry James Stone

Šķidrumu ielej noslēdzamā, caurspīdīgā maisā. Ņem vērā, ka maisam jābūt stingram un labas kvalitātes, jo maisījums būs piecas minūtes jākuļ. Vislabāk izvēlēties maisu ar aizdari.

Ekrānuzņēmums no Youtube/Jerry James Stone

Tad ņem maisu, kas ir daudz lielāks par pirmo un piepildi to ar ledu.

Ekrānuzņēmums no Youtube/Jerry James Stone

Tad lielākajā maisā ar ledu ievieto maisu ar maisījumu. Pēc tam maisā ievieto vēl ledu.

Ekrānuzņēmums no Youtube/Jerry James Stone

Laiks kulšanai! Ietin maisu dvielī un 5 minūtes kul to līdz šķidrums ir pārvērties saldējumā.

Ekrānuzņēmums no Youtube/Jerry James Stone

Sakulto saldējumu no maisa vari izņemt ar karoti. Pievieno tam šokolādi, ogas vai cepumus un baudi.

Ekrānuzņēmums no Youtube/Jerry James Stone

Avots

Virtuvē

Zupa gadsimtiem ilgi ir bijusi virtuves sastāvdaļa visā pasaulē, kas saistās ar siltumu un mājīgumu katrā bļodā. Neatkarīgi no tā, vai tā ir bagātīga, krēmīga biezzupa, sātīgs dārzeņu maisījums vai dzidrs, smaržīgs buljons, zupa ir atrodama katrā kultūrā un gadalaikā, pielāgojoties visām jūsu rīcībā esošajām sastāvdaļām. Kā šo ēdienu padarīt vēl labāku, raksta “realsimple”.

Svarīgākais