4 vienkārši pagatavojami Ziemassvētku našķi, kas pārsteigs to baudītājus

© Ekrānuzņēmums no YouTube

Šo našķu radīšana prasīs vien pāris sastāvdaļas un pavisam nedaudz laika. Taču rezultāts pārsteigs ne vien bērnus, bet noteikti arī pieaugušos svētku viesus. Šie ir lieliski piemēri, kā ar nelielu darbu panākt maksimālu efektu. Un aizmirsti par svētku stresu!

1. Augļu rūķīši

Pavisam vienkāršs veids, kā radīt vizuāli pievilcīgu Ziemassvētku uzkodu, ir to noformēt atbilstoši svētku tematikai.

Lai pagatavotu šādus rūķus, nepieciešams: zemenes, vīnogas, banāni, mazie zefīriņi, zobu bakstāmie vai irbulīši.

Vispirms pārgriez uz pusēm zemenes un sagriez ripiņās banānu. Tad ņem zobu bakstāmo vai irbulīti un uz tā dur visas sastāvdaļas atbilstošā secībā - vīnoga, banāna ripiņa, zemenes smailā puse, mazais zefīriņš.

Rezultātā iegūsi neparastu un gardu rūķu armiju.

Ekrānuzņēmums no YouTube

2. Spieķīši zefīra kupenās

Karameļu spieķīša un zefīra uzkoda būs lielisks papildinājums karstam kakao, kurā to var iemērkt.
Lai radītu šādus našķus, būs nepieciešms - karameļu spieķīši, zefīrs, šokolāde (izkausēta).
Nolauz karameļu spieķītim galu un sasmalcini to. Otru pusi ar noliekto galu iespraud zefīrā. Tad zefīra galu iemērc kausētajā šokolādē. Sadauzi spieķīša otru pusi smalkās druskās un ar tām apber kausētās šokolādes daļu. Tad visu liec ledusskapī, lai šokolāde sastingtu.

Ekrānuzņēmums no YouTube

3. Saldēta banāna pingvīns

Šie amizantā paskata pingvīni lieliski papildinās svētku galdu, turklāt piešķirs tam nelielu "vieglumu", jo nav iespējams nesmaidīt, ieraugot šo uzkodu.

Lai pingvīnus pagatavotus, vajadzēs: banānus, šokolādi (izkausētu), konfektes, kas izskatās pēc acīm, M&M oranžās krāsas konfektes.

Banānus pārgriez uz pusēm un to augšējo daļu iemērc šokolādē. Pievieno konfekšu acis. M&M oranžās konfektes pārgriez uz pusēm. Vienu no tām pievieno daļai, kur ir acis. Divas oranžo konfekšu daļas ar šokolādes palīdzīobu pistiprini banāna daļas apakšgalā, kur tās kalpos kā "pleznas".

Kad pingvīni sagatavoti, liec tos ledusskapī un atdzesē.

Ekrānuzņēmums no YouTube

4. Lāči ziemas ragavās

Sastāvdaļas: lāču formas cepumi, šokolādes konfektes (vēlams ar mīkstu pildījumu), karameļu spieķīši.
Ar nazi izveido nelielu caurumu šokolādes konfektes centrā. Caurumam jābūt tik dziļam un platam, lai tajā ietlptu lāča formas cepums.
Konfektē ievieto cepumu. Ar kausētu šokolādi noklāj karameļu spieķīšus un piestiprini tiem šokolādes konfektes ar cepumu. Piecās minūtēs ir radīta neparasta Ziemassvētku uzkoda.

Ekrānuzņēmums no YouTube

Avots

Virtuvē

Lieliskas pastas maltītes pagatavošanā viens no svarīgākajiem posmiem ir perfekti izvarīt pastu jeb makaronus. Lai izvārītu perfektu pastu, ievērojiet šos deviņus soļus! 

Svarīgākais