Siltais alus dzēriens patriotiskās noskaņās novembra svētku vakariem

Attēlam ir ilustratīva nozīme © pixabay.com

Alu var dzert ne tikai tā ierastajā veidā. Lai gan silts alus nerada tās labākās asociācijas, izmēģini šo neparasto bet interesanto recepti siltajam alus dzērienam.

Vajadzēs:

  • 0,3 litrus gaišā alus
  • 40 gramus citrona sulas
  • 1 ēdamkaroti cukura
  • 1/4 tējkaroti ingvera
  • 1/4 tējkaroti kanēļa
  • 20 gramus brendija

Pagatavošana

100 gramus alus kopā ar citrona sulu, cukuru, ingveru un kanēli sakarsē kaliņā līdz cukurs pilnībā izkūst. Katliņu noņem no uguns.

Lielā bļodā enerģiski sakul brendiju ar olas dzeltenumu. Tiem pievieno uzkarsēto alu un visu kārtīgi saputo, lai visas sastvādaļas kārtīgi samaisītos. Tad dzērienu lej glāzē vai krūzē un pa virsu to pārlej ar atlikušo alu. Visu kārtīgi samaisi un dzēriens ir gatavs pasniegšanai.

Avots

Virtuvē

Produktu sasaldēšana vēlākam laikam ir izcila ideja, lai nevajadzētu mest laukā pārtiku. Bieži vien cilvēki nezina, kādus produktus var sasaldēt un vai nu tos izmet, vai cenšas ātri notiesāt. Vai zinājāt, ka teju gandrīz visus produktus drīkst likts saldētavā? Sākot no avokado un beidzot ar tortiljām. Noskaidrojiet, kurus produktus ir droši sasaldēt, lai vēlāk tos izlietotu!

Svarīgākais