RECEPTE: viegli pagatavojamā un gardā diļļu mērce ar āboliem

© Ekrānuzņēmums no YouTube

Šī mērce lieliski saderēs ar lasi, vai citiem zivju ēdieniem un dārzeņiem. Tā labāk garšos, ja dienu vai divas būs pastāvējusi ledusskapī. Pēc gaumes to var taisīt graudaināku, vai pēc iespējas viendabīgāku.

Sastāvdaļas:

  • 1 glāze majonēzes
  • 1/4 sasmalcināta ķiploka
  • 1/4 glāzes svaigu diļļu
  • 1 ēdamkarote kečupa
  • 2 sagriezti marinētie gurķi
  • 3 ēdamkarotes sarīvētu ābolu
Vispirms sasmalcina ķiplokus un smalki sagriež marinētos gurķus. Tad visas sastāvdaļas saber bļodā.
Beigās mērcei pievieno rīvētus ābolus un visu samaisa.
Tad ņem talkā rokas blenderi un visu rūpīgi sablendē.
Rezultātā iegūsi gardu diļļu mērci, ko pievienot zivju ēdieniem.

Ekrānuzņēmums no YouTube

Virtuvē

Kad mājās aizķērušies pārgatavojušies banāni un nav vēlēšanās cept kaut ko sarežģītu, šis deserts ir ideāls glābiņš. Vajadzīgas tikai četras dabīgas sastāvdaļas, nav jālieto cepeškrāsns, un rezultāts – maigs, salds, veselīgāks nekā klasisks kēkss. Ar recepti dalās “All recepes”.

Svarīgākais