4 soļi, kā pāris minūšu laikā tikt pie izcilas arbūza "tortes"

© pixabay

Ātri un vienkārša recepte arbūza desertam, ja vēlies pārsteigt mājiniekus vai ciemiņus ar gardu, bet neierastu gardumu. Šis ir izcils deserts vasarai.

Vajadzēs:

  • Arbūzu
  • Kūku veidnes malu (vēlams metāla)
  • Putukrējumu
  • Ogas
  • Saldējumu (pēc izvēles)

1. Arbūzam nogriež ļoti biezu šķēli.

YouTube

2. Ņem talkā kūku veidnes malu un ar to izspieža arbūza mīkstumu.

YouTube

3. Izgriezto arbūza mīkstumu atdala no mizas. Ņem putukrējumu un ar to noklāj arbūza virsmu.

YouTube

4. Visbeidzot arbūza "torti" izrotā ar meža ogām.

YouTube

Rezultātā ir iegūts gards un pievilcīgs deserts, kuru pasniegt ar saldējumu.

YouTube

Avots

Virtuvē

Pavasaris ir lielisks laiks, lai baudītu svaigus zaļos salātus, kas bagāti ar vitamīniem un minerālvielām. Lai padarītu salātus vēl garšīgākus un veselīgākus, pagatavojiet mājās savu salātu mērci. Pašgatavotas mērces ne tikai ļauj kontrolēt sastāvdaļu kvalitāti, bet arī izvairīties no liekiem konservantiem un piedevām, kas bieži sastopamas veikalā nopērkamajās mērcēs. Ar interesantu recepti dalās “Eating Bird Food”.

Svarīgākais