4 soļi, kā pāris minūšu laikā tikt pie izcilas arbūza "tortes"

© pixabay

Ātri un vienkārša recepte arbūza desertam, ja vēlies pārsteigt mājiniekus vai ciemiņus ar gardu, bet neierastu gardumu. Šis ir izcils deserts vasarai.

Vajadzēs:

  • Arbūzu
  • Kūku veidnes malu (vēlams metāla)
  • Putukrējumu
  • Ogas
  • Saldējumu (pēc izvēles)

1. Arbūzam nogriež ļoti biezu šķēli.

YouTube

2. Ņem talkā kūku veidnes malu un ar to izspieža arbūza mīkstumu.

YouTube

3. Izgriezto arbūza mīkstumu atdala no mizas. Ņem putukrējumu un ar to noklāj arbūza virsmu.

YouTube

4. Visbeidzot arbūza "torti" izrotā ar meža ogām.

YouTube

Rezultātā ir iegūts gards un pievilcīgs deserts, kuru pasniegt ar saldējumu.

YouTube

Avots

Virtuvē

Populārā Londonas restorāna “Fallow” galvenais šefpavārs Džeks Krofts dalījās ar vienkāršu, taču ļoti gardu recepti divu sastāvdaļu mērcei, kas uzlabos jebkuru ēdienu. Izdevumam “Express” viņš skaidroja, cik viegli ir izveidot "ideālu zīdainu sviesta mērci", izmantojot tikai ūdeni un sviestu.