Lieldienas jau pagājušas, taču visas raibās oliņas vēl nav apēstas? Nesatraucies, tam ir pavisam vienkāršs risinājums! Linda Vilmansone-Virbule aicina nobaudīt savu radīto olu musu - tā tas ir iesaukts brīnišķīgās konsistences dēļ, kas tiešām atgādina musu. Pats labākais - tas ir gards un ātrs veids, kā atbrīvoties no vārīto olu pārbagātības pēc Lieldienām!
Sastāvdaļas:
Pagatavošana
Pirmo reizi gatavojot to, izmēģini vienkāršo versiju no šīm divām sastāvdaļām, bet vēlāk jau var sākt eksperimentēt un pievienot, piemēram, zaļumus, saulē kaltētus tomātus, papriku, kādu pilienu asas mērces, lociņus, avokado, čili pārslas vai jebko citu, kas labi blendējas un sader ar olām.
Tādu gatavu masu var ēst, uzsmērējot uz grauzdētas maizītes vai, piemēram, ar dārzeņu stienīšiem.