Četri brokastu ēdieni, kurus var pagatavot vafeļu pannā

© Photo by Pietro De Grandi on Unsplash

Dažu ēdienu gatavošana vafeļu pannā dažkārt ne vien padara gatavošanas procesu interesantāku, bet arī vieglāku un ātrāku! "Rimi Gardēži" piedāvā 4 receptes, kuras iesaka izmēģiņāt!

1.

Karstmaizes

  1. Uz vafeļu pannas uzliec tostermaizes šķēles.
  2. Tām pa virsu klāj sarīvētu sieru (iesakām Holandes).
  3. Uzliec pa virsu tostermaizes šķēles.
  4. Aiztaisi vāku. Svarīgi! Vislabāk būs, ja vāku neaiztaisīsi pavisam - sieram kūstot vāks lēnām nolaidīsies zemāk, bet maize nebūs pārāk saspiesta.

2.

Tortiļas piciņas

  1. Vafeļu pannā ieklāj vienu tortiļu.
  2. Pa virsu uzsmērē tomātu pastu.
  3. Klāj virsū salami, sēnes un sieru. Noklāj tikai pusi no tortiļas.
  4. Aizloki tortiļu ciet un cep, kamēr siers izkusis.

3.

Banānu plāceņi

  1. Ar dakšiņu saspied vienu gatavu banānu.
  2. Iemaisi banāna masā olu un miltus.
  3. Ietauko vafeļu pannu.
  4. Lej mīklu pannā un cep, kamēr veigojas zeltaini brūni plācenīši.

4.

Franču karstmaize

  1. Sakul vienu olu.
  2. Pievieno pienu. Sakul tā, lai masa būtu viendabīga.
  3. Pievieno kanēli. Svarīgi! Ja vēlies, lai karstmaizes būtu saldākas, iesakām pārbērt tās ar cukuru vai pasniegt ar augļiem pēc cepšanas, citādi cukurs var likt tām piedegt pie pannas.
  4. Izmērcē masā tostermaizes šķēles.
  5. Cep vafeļpannā, kamēr zeltaini brūnas.

Virtuvē

Produktu sasaldēšana vēlākam laikam ir izcila ideja, lai nevajadzētu mest laukā pārtiku. Bieži vien cilvēki nezina, kādus produktus var sasaldēt un vai nu tos izmet, vai cenšas ātri notiesāt. Vai zinājāt, ka teju gandrīz visus produktus drīkst likts saldētavā? Sākot no avokado un beidzot ar tortiljām. Noskaidrojiet, kurus produktus ir droši sasaldēt, lai vēlāk tos izlietotu!

Svarīgākais