Trīs idejas, kā skaisti noformēt smalkmaizītes un cepumus

© pixabay.com

Gardi pagatavots un skaisti pasniegts ēdiens ir ne vien bauda vēderam, bet arī acīm. Šoreiz apkopojām vairākus veidus, kā skaisti noformēt smalkmaizītes.

# PIRMAIS VARIANTS

Ekrānšāviņš no video

Nepieciešams:

  • mīkla
  • zemenes
  • svaigais krēms

Pagatavošana:

  1. No mīklas sagriež vairākus vienāda izmēra kvadrātus;
  2. Ņem vienu no mīklas kvadrātiem, pārloka uz pusēm, lai izveidojas trijstūris;
  3. Ar naža palīdzību mīklas trijstūra sānos veic iegriezumu aptuveni centimetra attālumā no malas. Rūpīgi jāievēro, lai iegriezums sniedzas aptuveni vienu centimetru līdz trijstūra virsotnei;
  4. Izveidoto mīklas trijstūri atloka vaļā;
  5. Augšējās malas iegriezumu noloka virzienā uz leju, savukārt apakšas malas iegriezumu virzienā uz augšu;
  6. Figūras vidū liek ēdamkaroti svaigā krēma, uz kura novieto zemeni. Liek krāsnī. Lai labi garšo!

# OTRAIS VARIANTS

Ekrānšāviņš no video

Nepieciešams:

  • mīkla
  • ievārījums

Pagatavošana:

  1. Mīklu sagriež vienāda izmēra kvadrātos;
  2. Aptuveni centimetru no kvadrāta malā ar nazi veic iegriezumu mīklā; vizuāli izskatīsies, ka lielākajā mīklas kvadrātā izveidots vēl viens kvadrāts;
  3. Mazāko kvadrātu piepilda ar ievārījumu;
  4. Mazākā kvadrāta sānu malas pār ievārījumu savieno vienu ar otru;
  5. Lielākā kvadrāta sānu malas pārloka pār mazākā kvadrāta daļu. Liek krāsnī. Lai labi garšo!

# TREŠAIS VARIANTS

Ekrānšāviņš no video

Nepieciešams:

  • cepumu mīkla
  • kakao

Pagatavošana:

  1. No izvēlētās cepumu mīklas izveido vienāda izmēra aplīšus;
  2. Ieliek dakšu kakao, tad ar to veido nospiedumus uz apļa sānu malā;
  3. Liek krāsnī. Lai labi garšo!

VISU NOFORMĒJU VIDEO PAMĀCĪBA

Virtuvē

Nesalipuši, gaisīgi rīsi - tā ir ļoti garšīga piedeva mērcei, gaļas ēdieniem vai kā sastāvdaļa dažādās receptēs, tomēr tos pagatavot izdodas ne visiem. Sekojiet šiem Express.co.uk sniegtajiem padomiem, lai iemācītos pagatavot nevainojamus, gaisīgus rīsus!

Svarīgākais