Latviešiem garšo kečups. Tad kāpēc gan nelietot šo dīvaini saldo, tik plaši pieejamo ēdiena piedevu?
Kāpēc? Lasi tālāk.
1
Neticami, ja? Ja ēdiena piedevu vēsturiski pasaldina ar augstas fruktozes kukurūzas sīrupu, tad tā kļūst par problēmu. Vienā karotē kečupa ir 3,7g cukura...
2
Jau minētais cukurs kečupu padara tik saldenu, ka jebkas, kam to uzliek, garšo, nu, kā kečups. Ēdiens neatgūs savu garšu pat ja kečupu notīrīsi ar salveti.
3
Tam pat nav jābūt tuvumā, lai to sajustu. Skābi atgādinošā tomātu smaka paliks tavās nāsīs vēl stundām.
4
Ja tu principiāli vairs neēd kečupu, tas tāpat būs uz katra stūra. Vēl trakāk ja to uzlej virsū, piemēram, frī kartupeļiem bez prasīšanas!
5
Kečups uz desiņas ir grēks pret garšas kārpiņām. Sinepes, vai varbūt mārrutki, ir vienīgās mērces, kurām būtu jābūt hotdogā...