Trīs vienkāršas un ātri pagatavojamas ķirbju ēdienu receptes

3.lapa

pixabay.com

# ĶIRBJU PANKŪKAS

Sastāvdaļas:

  • 200 g pagatavota ķirbja mīkstuma (mīkstums iepriekš izcepts cepeškrāsnī)
  • 150 ml piena
  • 120 g kviešu miltu
  • 40 g cukura
  • 2 olas
  • 30 g kokosriekstu skaidiņu
  • 3 ēd.k. eļļas
  • 1.5 tējk. kanēļa
  • 1 tējk. cepamā pulvera
  • vaniļas cukurs vai vaniļas ekstrakts
  • eļļa cepšanai

Pagatavošana:

  1. Bļodā ar dakšiņu samīca ķirbja mīkstumu ar cukuru un vaniļas cukuru vai vaniļas ekstraktu, pievieno olas, eļļu, miltus, kokosriekstu skaidiņas, cepamo pulveri un kanēli, tad iemaisa pienu.

  2. Pankūkas cep uz pannas sakarsētā eļļa no abām pusēm glīti brūnas, pasniedz ar medu.

* Recepte no bloga naskoties.com

Virtuvē

Daudzi cilvēki ir pieraduši sākt savu dienu ar tasi kafijas, tomēr vai esat pārliecināts, ka protat to uzglabāt pareizi? “Starbucks” kafijas attīstības direktore Leslija Volforda stāsta “Eatingwell” par labāko kafijas uzglabāšanas veidu, lai saglabātu tās garšu un aromātu.

Svarīgākais