Komentāri: 6 rieksti, kurus ieteicams izslēgt no ēdienkartes

Ivars Ozolkalns

Kas par nejēgu rakstījis šo paskvilu! Rugtās mandeles, ibio...vai aprokožu kodoli? Tad kas- aprokožu kodoli vai rūgtās mandeles? Un aprikožu kodoliņi noteikti nav kaitīgi, tto pateiks jebkurš, kurš bijis Vidusāzijā! Un nez kāpēc ari Latvija tos tirgo!

17.feb 2021 Atbildēt
Marta Mazure-Siliņa

Šī raksta autoram derētu palasīt bioloģijas grāmatas pamatskolai un uztura speciālistu ieteikumus, pirms sacerēt šādas pasakas.:D

17.feb 2021 Atbildēt
Andis Aizpurs

To raksta lazdu riekstu lobijs.

17.feb 2021 Atbildēt
roselle

Es arī vēlētos vērsties pie autoriem. Ja cilvēkiem tiek sniegta informācija, tad lūdzu atsauces uz informācijas avotiem. Celt paniku cilvēkos nav pareizi!!!

17.feb 2021 Atbildēt
Vasara

Sajūta, ka rakstu veidojis kāds pamatskolas vecuma pokemons. Neprasme salikt komatus- pieklibo latviešu valodas zināšanas un interpunkcijas joma. Nespēja atšķirt koku sugas- ak, jel- priežu rieksti. Nosacīti "rieksti" ir ciedru priedēm un Vidusjūras pīnijām, bet tās neatbilst sugai "priede". Ehhh... Ja nav kazai piena, tad nav- paceļ ļipu un salej atpakaļ. Raksta autoram labāk doties ielas slaucīt. Vai ņemt gramatikas un bioloģijas grāmatas un pamācīties, kā arī patiesības vārdā sazināties ar kādu uzturzinātnes speciālistu.

17.feb 2021 Atbildēt
roselle

pievienojos! šis ir lēts mēģinājums pēc share un like.Cilvēki ar mazām zināšanām, diemžēl, šo uztvers kā absolūtu patiesību.

17.feb 2021 Atbildēt
Iveta Lochmele

Zaali ari labak neest lielos daudzumos,jo var parversties par govi,ja aizrausies ar kartupeliem saksi rukskeet, ja edisi par daudz riisus vari kluut par skiibacaino jo tualete bus smagi jaspiez utt Vienvard sakot visa partika ir kaitiga veselibai.

17.feb 2021 Atbildēt
Sergejs Sergio Kalinovskis

Mudafonijs reāls sacerējis šo rakstu!!!

19.feb 2021 Atbildēt
Andra Kaupe

Vai tiešām Jums neienāk prātā, ka pārbarotiem, mazkustīgiem, ar medikamentu atkarībām sirgstošiem, saimniecības lietās absolūti neprasmīgiem cilvēkiem domātā LifeHacks tulkojuma vietā varētu likt kaut ko daudz piemērotāku Latvijas cilvēku mentalitātei, veselības stāvoklim, saimniecības prasmēm un uztura paradumiem?!

20.feb 2021 Atbildēt

Komentēt