6 "nekaitīgi" ieradumi, kas patiesībā var izraisīt vēzi

© pexels.com

4.lapa

pexels.com

4. Pārstrādāta gaļa

Desas, šķiņķis un bekons - delikateses, kuru kancerogēnās īpašības ir salīdzināmas ar tabaku. Vienīgā atšķirība, ka šie produkti var izraisīt zarnu vēzi.

Katru dienu apēdot 50 gramus pārstrādātas gaļas, izredzes saslimt ar vēzi palielinās par 18%.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Veselība

Olbaltumvielas ir svarīgas organismam dažādu iemeslu dēļ. Ēdot olbaltumvielām bagātus ēdienus, mēs palīdzam uzturēt labu imūnsistēmu, veicinām muskuļu augšanu, labāk strādā vielmaiņa u.c. Tomēr, ikdienā uzņemot pārlieku daudz olbaltumvielas, varam nodarīt sev pāri. Kas par daudz, tas par skādi! Noskaidrojiet trīs būtiskākās blakusparādības ar kurām var nākties saskarties, ja olbaltumvielas tiek uzņemtas pārlieku lielā daudzmā.

Svarīgākais