Nosauc 6 fermentētus produktus imunitātes stiprināšanai

© pexels.com

6.lapa

pexels.com

6 Sieri

Jāņem gan vērā, ka, lai arī lielākā daļa sieru ir fermentēti, ne visi satur probiotikas. Labvēlīgās baktērijas nogatavināšanas procesā izdzīvo, piemēram, mocarellā, brī un kamambēra veida sieros.


“Jāņem gan vērā, ka, lai uzsāktu fermentētu produktu lietošanu uzturā, organisms pie tiem ir jāpieradina pakāpeniski. Vislabāk sākumā šos produktus ēdienkartē iekļaut mazās devās, jo izjauktas mikrofloras gadījumā tie var izraisīt vēdera uzpūšanos, caureju, spazmas un citas problēmas,” brīdina farmaceite Mārīte Šukele.

Veselība

Alkoholiķis ir cilvēks, kurš lieto alkoholiskos dzērienus pārmērīgā daudzumā, nespēj to kontrolēt un pats saviem spēkiem nespēj atteikties no grādīgo dzērienu malkošanas. Nav definēts viens alkoholisma cēlonis, kuru varētu attiecināt uz visiem, kas slīgst atkarībā. Alkohola atkarību var veicināt dažādi faktori. Šoreiz aplūkosim piecus faktorus, kuri var veicināt atkarību no alkohola!