Nosauc 6 fermentētus produktus imunitātes stiprināšanai

© pexels.com

3.lapa

pexels.com


3. Fermentēti sojas pupiņu izstrādājumi

Tempe, miso pasta, natto un citi izstrādājumi, kas raudzēti ar baktēriju kultūrām.

Tempe radies Indonēzijā un augstā olbaltumvielu satura dēļ kļuvis populārs visā pasaulē kā gaļas aizvietotājs. Miso tiek raudzēts ar īpašu sēnīti, un tieši fermentācijas dēļ augu olbaltumvielas kļūst viegli sagremojamas. Šī pasta visbiežāk tiek izmantota Japānā populārajās miso zupās.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Veselība

D vitamīns ir būtisks mūsu veselībai, lai justos, izskatītos un būtu veseli. Tā deficīts var izpausties dažādi. Lūk, daži piemēri tam, kādas pazīmes var liecināt par to, ka nepieciešams ar steigu lietot papildus D vitamīnu!

Svarīgākais