7 ikdienas produkti, kas var būt organismam toksiski

© pexels.com

Daudzi no mums uzskata, ka ēdieni, kuri iekļauti veselīgo produktu kategorijā, ir droši ēdami. Taču patiesībā arī veselīgie produkti var saturēt vielas, kas kaitē organismam.

pexels.com

1. Kartupeļi

Kas gan var būt labāks par ceptiem vai vārītiem kartupeļiem? Taču no svaigiem gan vajadzētu izvairīties, jo tajos ir augsta glikoalkaloīdu koncentrācija, kas ir toksisks savienojums un var izraisīt sliktu dūšu, norādīts publikācijā par toksiskām vielām kartupeļos.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Veselība

Pastāvīgs nogurums, pat pēc šķietami laba miega. Miglains prāts, nevēlēšanās socializēties, grūtības koncentrēties, zems enerģijas līmenis – šie simptomi var šķist normāli mūsdienu aizņemtajā ikdienā. Tomēr tie var liecināt arī par kaut ko dziļāku – par stāvokli, ko sauc par hroniska noguruma sindromu jeb funkcionālu izsīkumu. Lūk, kā atpazīt, vai tas attiecas arī uz tevi, raksta “Healthline.com” speciālisti.