7 ikdienas produkti, kas var būt organismam toksiski

© pexels.com

Daudzi no mums uzskata, ka ēdieni, kuri iekļauti veselīgo produktu kategorijā, ir droši ēdami. Taču patiesībā arī veselīgie produkti var saturēt vielas, kas kaitē organismam.

pexels.com

1. Kartupeļi

Kas gan var būt labāks par ceptiem vai vārītiem kartupeļiem? Taču no svaigiem gan vajadzētu izvairīties, jo tajos ir augsta glikoalkaloīdu koncentrācija, kas ir toksisks savienojums un var izraisīt sliktu dūšu, norādīts publikācijā par toksiskām vielām kartupeļos.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Veselība

Ērces ir mazas, zirnekļveidīgas radības, kuras var pārnēsāt slimības, piemēram, Laimas slimību un ērču encefalītu. Tās barojas ar putnu un zīdītāju, tostarp cilvēku, asinīm. Lai pasargātu sevi, svarīgi ir vakcinēties pret ērču encefalītu. Bet kā rīkoties, ja ērce ir jau piesūkusies? To svarīgi ir pareizi noņemt!

Svarīgākais