7 ikdienas produkti, kas var būt organismam toksiski

© pexels.com

Daudzi no mums uzskata, ka ēdieni, kuri iekļauti veselīgo produktu kategorijā, ir droši ēdami. Taču patiesībā arī veselīgie produkti var saturēt vielas, kas kaitē organismam.

pexels.com

1. Kartupeļi

Kas gan var būt labāks par ceptiem vai vārītiem kartupeļiem? Taču no svaigiem gan vajadzētu izvairīties, jo tajos ir augsta glikoalkaloīdu koncentrācija, kas ir toksisks savienojums un var izraisīt sliktu dūšu, norādīts publikācijā par toksiskām vielām kartupeļos.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Veselība

Kad deguns ir aizlikts vai kakls kņud, parasti sapņojam par siltu, nomierinošu pirts tvaiku. Taču pilnvērtīgu pirts apmeklējumu var aizstāt ar vienkāršiem mājas paņēmieniem, kas palīdz atvērt elpceļus, atslābināt muskuļus un uzlabot pašsajūtu. Turklāt šo procesu var padarīt vēl patīkamāku ar aromterapijas elementiem, piemēram, ēteriskajām eļļām. Ar padomiem dalās “Simple Living”.

Svarīgākais