5 pārsteidzoši produkti, kas uzlabos nagu veselību un izskatu

© pexels.com

Nagi ir viena no cilvēku vizītkartēm, tāpēc to kopšana un izskats ir ļoti svarīgi. Izrādās, ka ir daudz dabīgu līdzekļu, kas var palīdzēt sasniegt vēlamo nagu izskatu un uzlabot to veselību, neapmeklējot salonus.

pexels.com

1. Gurķis

Ja ir trausli nagi, izmanto gurķi. Tas ir bagāts ne tikai ar A, E, B1, B2, B3 un C vitamīniem, bet arī satur kalciju un dzelzi. Vienkārši iemērci nagus gurķu sulā un paturi 5 minūtes.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Veselība

Vasarā pēdām pievēršam pastiprinātu uzmanību, jo slēgtos apavus nomainām uz atvērta tipa apaviem, baudām peldes un pastaigas ar basām kājām. Tieši tāpēc šajā sezonā rūpes par pēdām ir īpaši svarīgas, jo tās ir pakļautas dažādiem riskiem, kuri var veicināt noteiktu slimību un problēmu attīstību. Tas nav tikai estētikas jautājums, bet arī būtisks pēdu veselības aspekts, jo āda darbojas kā vairogs, kas aizsargā organismu no infekcijām un netīrumiem, bet bojāta āda nespēj pilnībā pildīt savas funkcijas. Kādas ir biežāk sastopamās pēdu problēmas vasarā un kā par pēdām rūpēties, stāsta veselības centra “Možums-1” podoloģe Sņežana Savčenko un farmaceite Ksenija Lukjanova.

Svarīgākais