8 produkti, kuros patiesībā ir pārsteidzoši daudz cukura

© pexels.com

3.lapa

pexels.com

3. Konservēti augļi

Visi augļi satur dabiskos cukurus, tomēr daudzi bundžās esošie augļi ir konservēti cukurotā sīrupā. Šīs apstrādes laikā tiem pievieno daudz nevajadzīgu cukuru.

Vislabāk izvēlēties svaigus augļus. Ja tomēr negribas atteikties no konservētiem augļiem, "Healthline" iesaka izvēlēties tādus, kuros augļi konservēti sulā nevis sīrupā.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Veselība

Olbaltumvielas ir svarīgas organismam dažādu iemeslu dēļ. Ēdot olbaltumvielām bagātus ēdienus, mēs palīdzam uzturēt labu imūnsistēmu, veicinām muskuļu augšanu, labāk strādā vielmaiņa u.c. Tomēr, ikdienā uzņemot pārlieku daudz olbaltumvielas, varam nodarīt sev pāri. Kas par daudz, tas par skādi! Noskaidrojiet trīs būtiskākās blakusparādības ar kurām var nākties saskarties, ja olbaltumvielas tiek uzņemtas pārlieku lielā daudzmā.