8 produkti, kuros patiesībā ir pārsteidzoši daudz cukura

© pexels.com

Daudzi "veselīgi" produkti patiesībā sevī slēpj iespaidīgu cukura daudzumu. Portāls "Healthline" uzskatījis dažus no tiem. Iespējams, ikdienā apēd daudz vairāk cukura, to nemaz nepamanot.

pexels.com

1. Veikalos nopērkamās zupas

Zupa parasti nav ēdiens, kas asociētos ar cukuru. Protams, ja to gatavo pats, zupa ir lielisks veids, kā uzņemt papildu dārzeņus un vajadzīgās uzturvielas. Taču tas neattiecas uz veikalā pirktajām zupām.

Lai atpazītu uz veikalos nopērkamo zupu burciņām cukuru, meklē tādus terminus, kā saharoze, miežu iesals, dekstroze, maltoze, kukurūzas sīrups ar augstu friktozes saturu un citi sīrupi. Šie vārdi slēpj pievienotos cukurus.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Veselība

Olbaltumvielas ir svarīgas organismam dažādu iemeslu dēļ. Ēdot olbaltumvielām bagātus ēdienus, mēs palīdzam uzturēt labu imūnsistēmu, veicinām muskuļu augšanu, labāk strādā vielmaiņa u.c. Tomēr, ikdienā uzņemot pārlieku daudz olbaltumvielas, varam nodarīt sev pāri. Kas par daudz, tas par skādi! Noskaidrojiet trīs būtiskākās blakusparādības ar kurām var nākties saskarties, ja olbaltumvielas tiek uzņemtas pārlieku lielā daudzmā.

Svarīgākais