6 ļoti veselīgi produkti, kurus nekādā gadījumā nedrīkst pārdozēt

© pixabay

6.lapa

pixabay

6. Soja

Sojas ēdieni ir bagāti ar vitamīnu B, šķiedrvielām, kāliju, magniju un olbaltumvielām. Taču soja var traucēt medikamentu iedarbību, ko izmanto hormonu terapijā vairogdziedzera problēmu gadījumā sievietēm.

Veselība

Olbaltumvielas ir svarīgas organismam dažādu iemeslu dēļ. Ēdot olbaltumvielām bagātus ēdienus, mēs palīdzam uzturēt labu imūnsistēmu, veicinām muskuļu augšanu, labāk strādā vielmaiņa u.c. Tomēr, ikdienā uzņemot pārlieku daudz olbaltumvielas, varam nodarīt sev pāri. Kas par daudz, tas par skādi! Noskaidrojiet trīs būtiskākās blakusparādības ar kurām var nākties saskarties, ja olbaltumvielas tiek uzņemtas pārlieku lielā daudzmā.

Svarīgākais