5 veselībai bīstami našķi, no kuriem būtu jāatsakās

© pixabay

5.lapa

pixabay

5. Braunijs

Arī brauniji satur hodrogenētas eļļas, kuras izmanto, lai ilgāk uzglabātu pārstrādātus produktus. Zinātnieki noskaidrojuši, ka hidrogenēta eļļa var divkāršot krūts vēža risku.

Veselība

Olbaltumvielas ir svarīgas organismam dažādu iemeslu dēļ. Ēdot olbaltumvielām bagātus ēdienus, mēs palīdzam uzturēt labu imūnsistēmu, veicinām muskuļu augšanu, labāk strādā vielmaiņa u.c. Tomēr, ikdienā uzņemot pārlieku daudz olbaltumvielas, varam nodarīt sev pāri. Kas par daudz, tas par skādi! Noskaidrojiet trīs būtiskākās blakusparādības ar kurām var nākties saskarties, ja olbaltumvielas tiek uzņemtas pārlieku lielā daudzmā.

Svarīgākais