Eksperta padomi: Kā uzsākt veselīgu un kustīgu dzīvesveidu

© Publicitātes foto

5.lapa

5.

Kvalitatīvi treniņi arī mājas apstākļos

  • Ne vienmēr nepieciešams iet uz sporta zāli, lai labi patrenētos. Ir apsveicami, ka daudzi cilvēki spēj rast motivāciju un trenēties mājās.
  • Mūsdienās ir tik daudz dažādu iespēju, sporta žurnālu, vietu, kur atrast padomus labiem treniņiem - pavisam noteikti trenēties ir iespējams arī mājās. Varam skriet, vingrot, izpildīt vingrinājumus ar gumijām, tāpat ir lieliski izmantojami vingrošanai paredzēti paklājiņi, uz kuriem paveicams tiešām daudz.
  • Trenējoties mājas apstākļos, pieļaut kļūdu ir salīdzinoši mazāk.
  • Arī skriešanas uzsākšanai nav nepieciešams daudzi, tikai jāizvēlas skriešanai atbilstoši un kvalitatīvi apavi. Labāk sākumā samaksāt nedaudz vairāk, lai skriešana būtu patīkama un veselību stiprinoša.
  • Daudzviet izvietoti pievilkšanās stieņi, kur iespējams veikt spēka treniņus, neejot uz sporta zāli.
  • Ņemot vērā, ka ir ziema, tad lieliska iespēja treniņiem ir slēpes, konkrētāk distanču slēpošana - treniņš un lieliska atpūta kopā! Nekad nevajag kautrēties un lūgt padomu. Noteikti izvēlies gudrus un pieredzējušus trenerus, kuriem ir atbilstoša izglītība.
Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Veselība

Pilnībā gatavas melones ir saldas un sulīgas, kas nozīmē to, ka ļoti gardas. Tās nav tikai gardas, bet arī veselīgas. Šoreiz noskaidrosim, kāpēc ieteicams ēst melones (tieši Katalupes šķirnes melones) jeb kādu labumu tās var sniegt mūsu veselībai. Katalupes šķirnes melones no citām melonēm var atšķirt ar to, ka tās ir ar gaišu miziņu, bet oranžu mīkstumu!