Uztura speciāliste Andželika Duvala atklājusi interesantu recepti, kas palīdzēs cīnīties ar ballītes un iedzeršanas sekām - tas ir kāds pavisam vienkāršs deserts, raksta izdevums “Woman”.
Pēc alkohola lietošanas speciāliste iesaka pagatavot vienkāršu desertu - ceptus ābolus vai bumbierus. Uztura speciāliste apgalvo, ka tieši šie produkti spēj atjaunot kuņģa gļotādu. Turklāt ir būtiski, ka šie augļi ir mīksti - tātad cepti vai arī pagatavoti biezenī.
Arī turpmākās dienas laikā pēc ballītes Duvala iesaka ēst vieglu pārtiku - dārzeņus, buljonus, kas pagatavoti no zivīm, vistas vai tītara.
Runājot par populārāko tautas līdzekli pret paģirām - marinētu gurķu sulu, viņasprāt, tas nepalīdz pret sliktu pašsajūtu, bet tikai lieki noslogos nieres.
Uztura speciāliste arī piebilda, ka galvenais uzdevums pēc alkohola lietošanas ir atjaunot organisma apgādi ar vitamīniem un minerālvielām. Tam lieliski var noderēt ķirbju vai kaņepju proteīna kokteilis.