3 idejas, ar ko gardi apēst olas

© unsplash.com

"Veselības centru apvienības" uztura speciāliste Anita Baumane nosauc trīs idejas, ar ko kopā gardi notiesāt olas!

Eksperte iesaka ēst olas kopā ar šķiedrvielu avotu — pilngraudu produktiem.

Šķiedrvielas ir nepieciešamas zarnu trakta veselībai!

Idejas, ar ko gardi apēst olas:

  • Vārīta ola ar pilngraudu maizi ir veselīga alternatīva ceptai olai ar bekonu.
  • Pilngraudu makaroni ar ceptu vai vārītu olu ir veselīgāki par makaroniem ar kečupu.
  • Pilngraudu brokastu putrai pievienojot olu, sāta sajūta saglabāsies ilgāk.

Uzturs

Ikdienas steiga, laika trūkums, stress, emocionālā ēšana, ieradums, nezināšana – tie ir vien daži no faktoriem, kuru rezultātā ikdienas maltītes apēdam pārlieku ātrā tempā, tādējādi nodarot kaitējumu savai veselībai un labsajūtai.