Ideja, kā rīta tējas tasi padarīt vēl gardāku

© pexels.com

Daži no rītiem dod priekšroku karsti kūpošai kafijas tasei, bet citi gluži pretēji mēdz baudīt gardu tēju. Ja jūs piederat otrai cilvēku grupai, kuri no rītiem bauda tēju, tad šis triks jums var noderēt. Padariet savu zaļās tējas tasi vēl gardāku, pievienojot klāt pāris sastāvdaļas.

Viss, kas jums būs nepieciešams ir:

  • zaļā tēja;
  • karsts ūdens;
  • medus;
  • ingvers;
  • citrons;
  • kurkums.

Process:

  1. Uzvāriet tējkannā ūdeni.
  2. Aplejiet zaļo tēju ar ūdeni.
  3. Pievienojiet tējai klāt nedaudz svaiga ingvera, mazliet medus, daiviņu citrona un nedaudz kurkuma.

Šīs piedevas ne tikai piešķirs tējai jaunu garšu, bet arī var palīdzēt uzlabot gremošanas trakta darbību. Ingveram tāpat kā kurkumai piemīt pretiekaisuma īpašības. Tāpat šāda tēja var palīdzēt mazināt rīta nelabumu, skābes refluksa biežumu.

Avots

Uzturs

Vasara ir laiks, kad organisms prasa vieglāku ēdienu, un āda — vairāk mitruma un aizsardzības. Šie krāsainie salāti ir ne tikai vizuāli pievilcīgi un atsvaidzinoši, bet arī bagāti ar uzturvielām, kas veicina veselīgu, starojošu ādu. Lasis, avokado, ogas un zaļumi apvieno Omega-3 taukskābes, antioksidantus, C un E vitamīnus - tas ir īsts skaistuma eliksīrs uz šķīvja! Ar recepti dalās “EatingWell.com”.

Svarīgākais