Izmēģināt uztura speciālistes Olgas Ļubinas veselīgo, veģetāro vakariņu receptes.
Vajadzēs:
Pagatavošana:
Lieciet vārīties pilngraudu makaronus fusilli.
Vienlaikus uzkarsējiet pannu, pievienojiet olīveļļu un lieciet apcepties saldētus dārzeņus. Kad tie ir gandrīz gatavi, pārsitiet olas, pievienojiet sāli, piparus, oregano pēc garšas un samaisiet visu kopā.
Pievienojiet makaronus, nedaudz apcepiet.
Sarīvējiet sieru un uzberiet virsū pirms pasniegšanas.
Vajadzēs:
Pagatavošana:
Nomazgājiet, nosusiniet un nomizojiet burkānus, sarīvējiet tos. Sakapājiet ķiploka daiviņas un sagrieziet gabaliņos tomātus.
Uzkarsējiet pannu, lejiet tajā olīveļļu, apcepiet no sākuma ķiplokus, līdz tie zeltaini, tad pievienojiet tofu, apcepiet un lieciet klāt burkānus un tomātus. Sautējiet 7-10 minūtes.
Uzvāriet griķus, kad tie ir gatavi, samaisiet ar tofu un dārzeņiem un pacepiet vēl 3-5 minūtes.