Ideja! Garšaugu mazdārziņš virtuvē

© Ekrānuzņēmums no Youtube

Ja jums nav mazdārziņš, bet vēlaties, lai mājās vienmēr būtu pieejami svaigi garšaugi, tad mums ir ideja! Izmēģiniet!

Vajadzēs:

  • pie sienas karināmu apavu organizatoru;
  • āmuru;
  • divas nagliņas;
  • garšaugus;
  • zemi;
  • ūdeni.

Process:

1. Ar naglu un āmura palīdzību pie sienas pakariniet apavu organizatoru.

Ekrānuzņēmums no Youtube

2. Apavu organizatora "kabatiņas" piepildiet ar zemi.

Ekrānuzņēmums no Youtube

3. Katrā no "kabatiņām" ievietojiet garšaugu.

Ekrānuzņēmums no Youtube

4. Ja mājās pieejama spreja pudele, tad tajā ielejiet ūdeni un apsmidziniet garšaugus, lai tie būtu mitri. Ja šādas pudeles nav, vienkārši aplejiet augus ar nelielu daudzumu ūdens.

Ekrānuzņēmums no Youtube

Tik vienkārši! Tas arī viss!

Ekrānuzņēmums no Youtube

Avots

Pats savām rokām

Sāls ir viens no senākajiem garšvielu pamatiem, kas atrodams gandrīz katrā virtuvē. Tomēr to iespējams padarīt ne tikai par garšas, bet arī vizuālu akcentu – piešķirot sālim krāsu un aromātu ar dabiskām sastāvdaļām. Šāda “krāsainā sāls” būs gan īpašs papildinājums ēdienam, gan skaists elements virtuvē, kas var kļūt arī par oriģinālu dāvanu burciņā. Ar idejām dalās “Martha Stewart”.