Esi orģināls - iesaiņo dāvanas kā neviens!

© Pixabay

3.lapa

3.

ĪPAŠS AKCENTS

mydesigndump.blogspot.com

Ja tava aizraušanās ir rokdarbi, neaizmirsti par tiem arī iesaiņojot dāvanas! Savukārt, ja šūšana, adīšana nav tava stiprā pusē, neuztraucies, šī ideja liks tev izskatīties pēc īsta rokdarbu guru!

Amerikāņu dizainere, kura savas idejas glabā blogā "Design dump" piedāvā skaistu un pavisam vienkāršu dāvanas dekoru, kas būs skaists akcents gan dāvināšanas mirklī, gan lietojams ilgi pēc Ziemassvētkiem!

mydesigndump.blogspot.com

  • Lai pagatavotu ziedu nepieciešams filcs - zaļš priekš lapiņām, bet zieda krāsu izvēlies pats. Ziedam var izvēlēties divu toņu filcu - vēlamās krāsas tumšāko un gaišāko toni. Tāpat noderēs šķēres, marķieris, glāze vai kauss, līme.
  • Sākumā ar glāzes vai kausa palīdzību uzzīmē un izgriez divus apļus - vienu no tumšākā, otru no gaišākā filca. Tad saliek tos kopā un, sākot no malas, sagriež apļus spirālē. Neiespringsti, spirāle var būt ar brīvu roku griezta un nav nepieciešams būt vienādā platumā.

mydesigndump.blogspot.com

  • Tad sāc tīt abus toņus kopā, reizē tās salīmējot, lai turētos kopā. Var sākumā vīt tumšāko spirāli vispirms, tai pēc tam pievienojot gaišāko, lai pamīšus veidotos ziedlapiņu efekts.
  • Šādi izveido vairākus ziedus, kurus salīmē kopā vienā pušķī. Ziedi var būt dažāda lieluma, kā jau dabā!

mydesigndump.blogspot.com

  • No zaļā filca izgriež 2-3 lapiņas un pielīmē pie ziediņiem.
  • Ar atlikušo zieda krāsas filcu zem pušķīša izveido cilpu, lai tajā ieliktu piespraudi vai matu sprādzi. Tā pēc uzdāvināšanas šo pušķīti var izmantot, kā piespraudi pie apģērba.
  • Visbeidzot, savu rokdarbu piestiprini pie dāvanu lentes, kas aptīta ap kastīti vai dāvanu maisiņu. Rezultāts brīnišķīgs!
Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Svarīgākais