5 stila kļūdas, kas liek izskatīties vecākai par saviem gadiem

© pexels.com

Tikpat kā neviena nevēlas novecot, kur nu vēl izskatīties vecāka par saviem gadiem. Tomēr reizēm pavisam nejauši citu acīs sevi varam padarīt vecākas, tas tieši attiecas uz mūsu izvēlēto apģērbu un aksesuāriem. Noskaidrojiet, kādas kļūdas nepieļaut, lai nepadarītu sevi vecāku citu acīs!

pexels.com

1. Nepiemēroti apavi

Jebkurā vecumā mēs tiecamies pēc komforta. Viens veids, kā to panākt, ir izvēlēties ortopēdiskos apavus vai, piemēram, vasarā valkājot sportiska stila sandales. Šie nav slikti apavi, taču var likt jums izskatīties vismaz par pāris gadiem vecākām. Ja vēlaties citu acīs izskatīties jauneklīga, izvēlietes vasarā spilgtas krāsas apavus ar masīvu zoli, neparastu purngalu.

pexels.com

2. Apģērbi ar ziedu apdruku

Veikalos ir pieejami daudz un dažādi apģērba gabali, sākot no blūzēm un beidzot ar svārkiem, uz kuriem ir redzama ziedu apdruka. Modes eksperti iesaka neizvēlēties apģērbus ar ziedu apdruku, īpaši lieliem ziediem. Apģērbi ar ziedu rakstu var likt jums izskatīties vecākai. Labāk izvēlieties drēbes ar ģeometriskiem rakstiem, piemēram, svītrām, jo šādi izskatīsieties rotaļīgāka. Ja tomēr nespējat atturēties no apģērbiem ar ziedu motīvu, tad ieteicams valkāt drēbes uz kurām attēloti pavisam mazi ziediņi, tie padarīs jūs izskatu "vieglāku un gaisīgāku".

pexels.com

3. Aizraušanās ar nude jeb bēša toņa apģērbiem

Miesakrāsas un bēšās krāsās apģērbi garderobē sastopami jebkura vecuma sievietēm. Apģērba šādā tonī izskatās eleganti un dārgi. Tomēr, kļūstot vecākai, nevajadzētu aizrauties ar pārlieku lielu šī toņa pārsvaru garderobē un vienmēr vilkt tikai šādas krāsas drēbes. Bēši apģērbi var likt jums izskatīties vecākai - likt ādai izskatīties blāvai. Tā vietā kombinējiet bēšas krāsas apģērbu ar kaut ko spilgtu un košu.

pexels.com

4. Saplēstas džinsu bikses

Modes eksperti iesaka - nevelciet saplēstus džinsus, piemēram, ar caurumiem ceļgalos. Tas ir stilīgs apģērbs, taču konkrēta vecumā tas ļoti izcelsies un burtiski parādīs to, ka šis ir jūsu mēģinājums izskatīties jaunākai. Labāk izvēlieties interesanta piegriezuma džinsu bikses un sakombinējiet tās kopā, piemēram, ar košu džemperīti.

pexels.com

5. Kapri bikses

Kas ir kapri bikses? Tās ir cieši piegulošas trīsceturtdaļgaruma bikses. Šīs ir ļoti neparastas bikses un ne visām tās piestāv, pat ne visām gados jaunām sievietēm. Tas ir tāpēc, ka šis bikšu veids izceļ kāju platāko daļu un liek tām izskatīties smagnējām. Tāpēc labāk izvairieties no šādām biksēm. Labāk savā garderobē ieviesiet bikses, kas ir nedaudz virs potītes.

Avots

Mode un stils

Izpārdošana ir lielisks laiks, lai papildinātu garderobi ar jaunām, modernām un ilgi kārotām lietām par izdevīgu cenu, tomēr ir svarīgi iepirkties gudri, lai izvairītos no liekiem tēriņiem un nepiemērotām izvēlēm. Modes un dzīvesstila tirdzniecības centra "Spice" stiliste Dace Bahmane iesaka, kā neļauties kārdinājumam iegādāties nevajadzīgas lietas par zemu cenu, un no kādiem pirkumiem vasaras modes preču izpārdošanā tomēr būtu jāizvairās, informē t/c "Spice" komunikācijas konsultante Laila Pastare.

Svarīgākais