5 neparastas lietas, kas notiktu, ja vairs nekad nevalkātu bikses

© unsplash.com

Viens no populārākajiem sieviešu garderobes apģērbiem ir bikses. Tās var būt dažāda materiāla, krāsu un stila bikses. Bikses ir ērtas, un tieši tāpēc tās ir daudzu sieviešu iecienīts ikdienas apģērba gabals. Vai esat kādreiz aizdomājusies, kas notiktu, ja pēkšņi bikšu vairs nebūtu? Būtu vien svārki un kleitas. Izrādās, ka bikšu nevalkāšana var nākt par labu veselībai!

unsplash.com

1. Samazinās celulīta parādīšanās risks

Britu zinātnieki norāda, ka ciešu un šauru džinsa bikšu valkāšana var veicināt celulīta parādīšanos uz augšstilbiem. Tāpēc eksperti min, ja ikdienā mēs atteiktos no bikšu valkāšanas, iespējams, varētu izvairīties no celulīta. Vēl lielāks risks iegūt celulītu ir, ja valkājam šauras bikses un sēžot sakrustojam kājas!

unsplash.com

2. Labāk redzam, kā izskatāmies

Šis būs pavisam interesants fakts! Izrādās, ka, valkājot bikses, mēs, iespējams, sevi mānām. Kā tas notiek? Eksperti min, ka, valkājot bikses, mēs sevi spogulī redzam slaidākas. Bikses var labi nomaskēt problemātiskās vietas, kā rezultātā "neredzam", kā patiesībā izskatāmies.

unsplash.com

3. Iekšējie orgāni būs priecīgi

Stingras bikses un jostas, kā arī pieguļoša un cieša apakšveļa var radīt nepatīkamas izjūtas. Bikšu un jostu radītais spiediens uz kuņģi var izraisīt skābes refluksu. Pārtraucot valkāt bikses, mēs varam izjust mazāku spiedienu uz mūsu iekšējiem orgāniem un izvairīties no šīm nepatīkamajām sajūtām.

unsplash.com

4. Samazinās nieze

Valkājot cieši pieguļošu apģērbu, īpaši šauras bikses vai legingus, iespējams, esat pamanījusi, ka jums niez kājas. Ciešu bikšu valkāšana var izraisīt ne tikai niezi, bet arī tūsku.

unsplash.com

5. Samazinās folikulītu risks

Kas ir folikulīts? Tas ir matu masiņu iekaisums jeb pinnes uz kājam. Ja valkājat cieši pieguļošas bikses, pastāv liels risks, ka varat iedzīvoties šajā problēmā. Tāpēc ieteicams valkāt brīvas drēbes.

Avots

Spīļu bikšu, īpaši jogas bikšu, valkāšana var būt iemesls folikulītam, kas ir pinnes un kairinājums, ko izraisa spriedze no biksēm. Turklāt sviedri iztvaiko sliktāk, ja valkājat bikses. Tātad, ja valkājat brīvas drēbes, iespēja izvairīties no šī nepatīkamā efekta būs lielāka.

Mode un stils

Mēs citu acīs vēlamies izskatīties labi un satriecoši. Tomēr reizēm mūsu centība var ciest neveiksmi. Eksperti nosauc sešas lietas, kuras nevajadzētu pirkt, lai citu acīs neizskatītos nabadzīgi.

Svarīgākais