3 idejas, kā parastu T-kreklu vasarā pārvērst elegantā topā bez šūšanas un griešanas

© Ekrānuzņēmums

T-krekls ir viens no ērtākajiem apģērbiem un patiesībā nav jādodas uz veikaliem, lai iegādātos kādu modernāku topu, ja to iespējams viegli izveidot no vecā labā krekla. Lūk, 3 interesantas idejas.

1.

Krekls ar savilkumu

Ekrānuzņēmums

Lai krekls pārstaptu šādā topā, nepieciešamas vien divas matu gumijas.

Vispirms ar vienu matu gumiju saņem kreklu tā aizmugurē.

Ekrānuzņēmums

Ekrānuzņēmums

Priekšpusē uzloki apakšējo malu uz augšu līdz krūtīm un centrā saņem ar otru matu gumiju. Tad atlocīto malu noloki atpakaļ.

Ekrānuzņēmums

Ekrānuzņēmums

Rezultātā iegūsi topu, kuram priekšpusē būs elegants savilkums. Turklāt, kad šāds dizains apniks- atliks vien izņemt gumijas un krekls iegūs savu ierasto izskatu.

2.

Tops ar lakata elementu

Ekrānuzņēmums

Šādam dizainam būs nepieciešams lakats un matu gumija.

Vispirms lakatu priekšpusē izvelc caur t-krekla apkakli visā garumā. Lakata galus savelc mezglā tā, lai tie brīvi plīvotu.

Ekrānuzņēmums

Tad aizmugurē sasien kreklu ar gumiju, līdzīgi kā pirmajā paraugā.

Ekrānuzņēmums

3.

Kroptops

Ekrānuzņēmums

Arī šī topa radīšanai būs nepiciešamas vien divas matu gumijas.

Vispirms ar gumijas palīdzību savelc kreklu priekšpusē. Tad tā galu izvelc caur apkakli, nosedzot matu grumiju. Piestiprini galu, to aizķerot aiz krūštura iekšpusē (vari izmantot arī saspraužamo adatu).

Ekrānuzņēmums

Ekrānuzņēmums

Ar otru matu gumiju saņem kreklu aizmugurē.

Ekrānuzņēmums

Avots

Mode un stils

Izpārdošana ir lielisks laiks, lai papildinātu garderobi ar jaunām, modernām un ilgi kārotām lietām par izdevīgu cenu, tomēr ir svarīgi iepirkties gudri, lai izvairītos no liekiem tēriņiem un nepiemērotām izvēlēm. Modes un dzīvesstila tirdzniecības centra "Spice" stiliste Dace Bahmane iesaka, kā neļauties kārdinājumam iegādāties nevajadzīgas lietas par zemu cenu, un no kādiem pirkumiem vasaras modes preču izpārdošanā tomēr būtu jāizvairās, informē t/c "Spice" komunikācijas konsultante Laila Pastare.