Našķis pavasara gaidās: burkānu rulete

© Cookbook

Šāda rulete brīnišķīgi iederēsies uz pavasarīgi noformēta galda.

Sastāvdaļas:

  • Olas: 3 gab
  • Cukurs: 100 g
  • Kviešu milti: 110 g
  • Rīvēta apelsīna miza: 5 g
  • Burkāni: 2 gab
  • Cepamais pulveris: 5 g
  • Eļļa: 50 g
  • Pūdercukurs: 280 g
  • Saldais krējums: 200 g
  • Svaigais siers: 400 g
  • Rīvēta citrona miziņa: 5 g
  • Citrons: 1 gab

Pagatavošana:

Sarīvē burkānus.

Olas saputo ar cukuru, pievieno cepamo pulveri, iemaisa burkānus, apelsīna miziņu, eļļu, miltus.

Mīklu izlej uz cepešplāts un izcep.

Kremam saldo krējumu saputo ar svaigo sieru un pūdercukuru, pievieno citrona sulu un rīvētu citrona miziņu.

Liek cepties.

Atdzesētam burkānu biskvītam uzsmērē kremu un satin ruleti.

Liek ledusskapī atdzesēties.

Avots

Svarīgākais