Šo recepti atradu strap slavenā britu šefpavāra Džeimija Olivera receptēm.Tiesa, tā ir nevis viņa, bet gan viena no viņa atzīto autoru - Mereditas Stīlas - receptēm. Pats Džeimijs priekšroku dod šokolādes piena punšam.
Katliņā ielej pienu, saldo krējumu, ieliek kanēli, vaniļas pāksti, svaigi rīvētu muskatriekstu un uzliek vārīties.
Tiklīdz piens uzmet pirmo burbuli, tā katliņu noņem no uguns.
Bļodā sakuļ olas dzeltumu ar cukuru.
Saputotajā olas dzeltenumā lēni ieputo piena maisījumu.
Kad masa kļuvusi samtaina, pievieno rumu un masu ieliek ledusskapī atdzesēties. (Dzesēšanas procesu gan nevajag izstiept ilgāk nekā 3 diennaktis.
Pirms pasniegšanas saputo olu baltumus un maigi iemaisa piena masā. Dekorē ar svaigi sarīvētu muskatriekstu, bet krāšņumam - ar dzērvenēm.