Kā pagatavot šokolādes glazūru svētku kūkām

© Publicitātes foto

Šo šokolādes glazūru varēsi izmantot savām svētku kūkām. Turklāt tas nemaz nav tik sarežģīti, kā sākumā varētu šķist.

Sastāvdaļas:

  • Cukurs: 30 g
  • Sviests: 30 g
  • Piens: 30 g
  • Kakao pulveris: 14 g

Pagatavošana:

Katliņā samaisa pienu, cukura, kakao un sviesta, un visu uzkarsē.

Lai iegūtu viendabīgu glazūri, tā jāklāj silta.

Avots

LV Blogeri

Arbūzs ir viens no vasaras top augļiem. Tas ir salds un sulīgs, tieši tāds, kāds karstajās vasaras dienās palīdz atveldzēties! Apkopojām piecus interesantus faktus par arbūziem, kurus, iespējams, tu nezināji!

Svarīgākais